Otogazlı (Lpg) Araç Kontrolleri

Otogaz montajı yaptırmış olan ve araçlarında LPG kullanan araç sahiplerinin araçlarında özellikle dikkat etmesi gereken bazı unsurlar bulunmaktadır..Aracınızda bulunan LPG sisteminin periyodik bakımlarının olduğunu unutmayınız.

Otogazlı (Lpg) Araç Kontrolleri

Otogaz montajı yaptırmış olan ve araçlarında LPG kullanan araç sahiplerinin araçlarında özellikle dikkat etmesi gereken bazı unsurlar bulunmaktadır..Aracınızda bulunan LPG sisteminin periyodik bakımlarının olduğunu unutmayınız. Otogaz lı  aracınızın her 10 bin kilometrede bir periyodik LPG Bakımlarını yetkili Otogaz servislerinde yaptırmalısınız. Yetkili Otogaz servislerinde aracınıza otogaz bakımı yaptırırken LPG servisi aynı zamanda aracın ateşleme sistemine ve filitreleri ne de bakıp sizi bu konuda uyarmalı ve yol göstermelidir ..Benzinli veya mazotlu bir Aracınız olduğunda nasıl ki arabanızın hava filtresi, mazot filtresi ,ateşleme sistemi önemliyse Otogaz lı aracınızın da bu tip kontrol edilmesi gereken aksanları olacağını unutmayınız..

Otogazlı aracınızın kullanım esnasında gözünüze çarpan herhangi bir olumsuz durumu göz ardı etmeyiniz mesela aracınızda arıza lambası yanması durumunda hemen yetkili Otogaz servisine gidip müdahale etmeniz gerekmektedir , mesela aracınızda çekiş problemi yada aracınızda fazla yakıt problemi oluştuğunda hiç vakit kaybetmeden yetkili bir Otogaz servisine giderek sorunun çözülmesi için emin ellere kendinizi teslim etmelisiniz …

Candan Mühendislik Otogaz servisi olarak BRC, Lavato, Prince, Atiker Otogaz sistemlerinin ayar tamir ve bakımlarını yapmaktayız.

Servisimiz istanbul ümraniye sanayii sitesindedir.. Başka il veya ilçede şubemiz yoktur

Bir Yorum Yazın