Kaliteli Ürün & Doğru Montaj = Memnuniyet

Otogaz LPG montajında en önemli konu hangi otogaz sistemin hangi motora uygun olduğunu tespit edilmesidir.Doğru ürünün seçilmesi ve Otogaz sisteminin araca ehliyetli ve tecrübeli servislerce montaj yapılması memnuniyet için şarttır.

Kaliteli Ürün & Doğru Montaj = Memnuniyet

Otogaz LPG montajında en önemli konu hangi otogaz sistemin hangi motora uygun olduğunu tespit edilmesidir.Doğru ürünün seçilmesi ve Otogaz sisteminin araca ehliyetli ve tecrübeli servislerce montaj yapılması memnuniyet için şarttır.Kaliteli bir ürün ve kaliteli bir montaj sorunsuz otogaz kullanımını getirmektedir..

Aracın motor ve enjeksiyon sistemine uygun ürün tespiti yetkili otogaz dönüşüm servisi tarafından yapılmalıdır. Dolayısıyla otogaz markası tercihini yaparken mutlaka servisinizden görüş almakta fayda var..Otogaz servisinin bilgi ve tecrübesi bu konuda çok önemli.. Ne kadar iyi montaj olursa olsun doğru ürün araca takılmadıkça randıman beklemek yanlış olur..

2009 model ve üzeri araçlarda kullanılan hafif – alaşımlı supap teknolojisine  sahip motorlar kullanılmaktadır.Bu motorların kullanılma sebebi  egzoz emisyon değerlerini  Euro V ve EURO VI normlarına çekebilmektir. Hyundai accent blue,elentra,Opel astra,insignıa,chevrolet cruze,Kia sportage,Hyundau tucson  vb 2009  ve üzeri pek çok araçta bu motor teknolojisi kullanılmıştır.

Bu motor teknolojisine sahip  araçlarda otogaz sistemi kullanılırken supap ve supap yatakları alaşımlı olduğu için ısı artışı olmaması istenir.Bu yüzden euro V motora sahip araçlarda otogaz sistemi seçerken yüksek supap hızını yakalayabilen bir ürün tercih edilmesi ve montaj normlarına uyulması gerekir .Servislerimizde montajını yaptığımız otogaz sistemleri arasında bu özelliği en iyi yakalayan ve bu tip motorlara en uyumlu lpg kiti PRINS SILVER-LINE VE VSI2 otogaz kitleri, BRC MY011 sıralı otogaz kitleri ,Lovato OBDII akıllı kit ve ATİKER GOLD akıllı sıralı Otogaz montaj kitleridir.

Yapılan ar-ge çalışmaları ve testler neticesinde euro V ve Euro VI  motorlarda lpg kullanımında motor içi ısısının belirlenen sınırlar içinde kaldığı tespit edilmiştir. Yapmış olduğumuz montajlardan aldığımız olumlu geri dönüşlerde bize aracın motor yapısına uygun kit seçilip doğru montaj yapıldığı takdirde uzun yıllar sorunsuz kullanım sağlandığını gösteriyor. Aracınıza uygun otogaz lpg kitini seçerken lütfen mühendis ve ustalarımızın önerilerini dikkate alınız. Unutmayalım ki doğru ürün+doğru işçilik başarı ve verim getirecektir.

Arıza ikaz işiği yandığı halde otogaz kullanımına devam edilmemesi ve yetkili otogaz servisine giderek sorunun giderilmesi gerekmektedir…

Bir Yorum Yazın