Aracınızı Yerinden Alıp Yerine Teslim Ediyoruz

Otogaz montajı yapmayı düşünen araç sahiplerine yeni bir hizmet daha..Otogaz montajı için aracınızı İstanbul’un tüm ilçelerinden teslim alıyor , montajını aynı gün yapıyor ve tekrar aldığımız yere teslim ediyoruz. Otogaz montajı yaptırmak için vaktiniz mi yok sorun değil!

Aracınızı Yerinden Alıp Yerine Teslim Ediyoruz

Otogaz montajı için aracınızı İstanbul’un tüm ilçelerinden teslim alıyor , montajını aynı gün yapıyor ve tekrar aldığımız yere teslim ediyoruz. Otogaz montajı yaptırmak için vaktiniz mi yok sorun değil! Candan Mühendislik aracınızı yerinden teslim alıyor ve yerine teslim ediyor, bu hizmetimizden faydalanmak için sadece bizi aramanız yeterli ..Servis araçlarımız ile adresinize gelen arkadaşlarımıza güvenerek araçlarınızı teslim edebilir ve kazançlı sürüşün keyfini çıkartabilirsiniz.

Montaj yaptırdıktan sonra aracınızın ruhsata işletme sürecinde sızdırmazlık muayene ve TÜVTÜRK muayeneleri konusunda da yardımcı oluyoruz, aracınızı sızdırmazlık kontrol muayeneleri ve TÜVTÜRK Araç Muayene leri içinde yine arkadaşlarımız yerinden alıp aracınız yerine teslim ediyor.

tag: http://www.candanmuhendislik.com.tr/,otogaz,lpg,otogaz montajı,lpg montajı

Bir Yorum Yazın